Mentra for SATS-medlemmer

Som medlem i SATS kan du vælge at få gratis adgang til Mentra Basic, eller opgradere til et udvidet tilbud med Mentra Digital eller Premium for til en rabatteret pris. Læs mere om medlemskaberne nedenfor.

Mentra Basic

Som medlem i SATS har du adgang til Mentra Basic (hvis du har et "All inclusive"-medlemskab, se Mentra Premium nedenfor). Mentra Basic giver dig adgang til et begrænset indholdstilbud, der er tilgængeligt i Mentra-appen. Du skal oprette en profil i Mentra-appen for at få adgang til det gratis indhold og en smagsprøve på Mentras træningsunivers. Husk at for at benytte dig af SATS Mentra til rabatteret pris, skal du ved oprettelse benytte dig af samme e-mail, som du har registreret i SATS.

Mentra Digital

Som medlem i SATS får du rabat på Mentra Digital, kun kr. 79 per måned (ordinær pris kr. 149).

Mentra Digital giver dig adgang til alt Mentras digitale træningsindhold, og de fleste af Mentras funktioner. Vælg mellem hundredvis af træningstimer fra et online bibliotek, træn live med andre og meget mere. Mentra Digital kan bruges sammen med Mentra by SATS-appen, via din browser, på https://mentra.co, Chromecast og mere. Mentra Digital giver adgang til 1 brugerprofil. Mentra Digital kan ikke bruges sammen med Mentra Rflex træningsspejl.

Få adgang til Mentra Digital For at få dit Mentra Digital-medlemskab skal du gøre følgende:

  • Gå til https://mentra.co og opret din Mentra-profil. Husk at du skal bruge den samme e-mail, som du har registreret i SATS, for automatisk at få dine SATS-rabatter

  • Vælg at opgradere til "Mentra Digital"

  • Indtast dine betalingsoplysninger

  • Begynd at træne med Mentra på nettet eller Mentra appen

Mentra Premium

Med Mentra Premium får du adgang til alt Mentras træningsindhold og funktioner på alle enheder (inklusive Rflex spejlet). Vælg mellem hundredvis af træningstimer fra onlinebiblioteket, træn live med andre og meget mere. Mentra Premium kan bruges med Mentra by SATS-appen via din browser på https://mentra.co, Chromecast og mere. Med Mentra Premium får du 5 brugerprofiler, så hele familien kan træne.

Har du et "All inclusive"-medlemskab hos SATS, får du gratis adgang til Mentra Premium-medlemskabet. Brug den samme e-mail, som du har registreret i SATS, når du opretter en bruger hos Mentra, så får du automatisk adgang til Mentra Premium, så længe du har et All Inclusive-medlemskab.

Få adgang til Mentra Premium Hvis du har et Mentra Basic- eller Mentra Digital-medlemskab og ønsker at opgradere til Mentra Premium:

  • Gå til https://mentra.co og opret din Mentra-profil. Husk at du skal bruge den samme e-mail, som du har registreret i SATS, for automatisk at få dine SATS-rabatter

  • Vælg at opgradere til "Mentra Premium"

  • Indtast dine betalingsoplysninger

  • Begynd at træne med Mentra på nettet eller Mentra appen.

Vil du læse mere om Mentra by SATS? Læs mere her

Mentra by SATS