Afbestilling af holdbooking

Afbestilling af et hold, kan ske i appen eller ved fremmødecomputerne i centret. Dette kan gøres op til to (2) timer før holdet starter.

Vi ønsker at gøre vores gruppetræningstimer tilgængelige for så mange medlemmer som muligt. Derfor er det vigtigt, at du husker at annullere dine bookede hold, så snart du ser, at du ikke kan deltage.

Hvad sker der, hvis du glemmer at annullere et hold?

Hvis du glemmer at afbestille tre hold i løbet af en (1) måned, kan du ikke booke holdtræning i SATS-appen i en periode på 14 dage. Begrænsningen på 14 dage starter fra dagen, hvor du har misset dit tredje (3) hold. Du kan fortsat deltage på holdtræning ved at møde op i træningscentret samme dag som holdet afholdes. Dette forudsætter dog, at der er ledige pladser på holdet. Tilmeldingen foretages i receptionen eller via fremmødecomputeren i centret, samme dag som holdtræningen starter.

Hvis du står på venteliste og rykker frem og får en plads, regnes det for en manglende afbestilling, hvis du ikke møder op til holdtræningen, uanset hvor tæt på holdets start, det sker. Det er vigtigt, at du tjekker ind til holdtræningen, så snart du ankommer til træningscentret, også selvom du står på venteliste.

Min side