SATS-medlemmer træner mere og er gladere end resten af befolkningen*. Det er vi stolte af, for vores vision er at alle skal finde træningsglæden i SATS.

Du kender sikkert den der følelse, når du har lykkes med noget? Det gør vi også i SATS! Vi kan ikke komme på noget mere motiverende end at se dig lykkes, og derfor har vi et bredt tilbud inden for træning - så du kan finde noget, der passer lige præcis dig! Sammensæt dit medlemskab og kom igang med at finde træningsglæden!

FLEKSIBELT MEDLEMSKAB

Du bestemmer selv, hvad der skal indgå i dit medlemskab. Vores medlemskaber er fleksible, så du selv kan vælge hvilket træningscenter, du vil træne i - om du vil have medlemskab med eller uden holdtræning, og hvornår på dagen du vil kunne træne. Du sætter selv dit medlemskab sammen, og på den måde betaler du kun for det, du skal bruge! 

EN TIME MED EN PERSONLIG TRÆNER ER INKLUDERET I MEDLEMSKABET 

Alle vores nye medlemmer får en time med en personlig træner inkluderet i medlemskabet. Din personlige træner kan give dig tips til hvordan, du kan starte din træning for at lykkes med dine mål. Book din PT Start i appen eller i dit center. Læs mere om hvordan personlig træning kan hjælpe dig her.

I SATS har vi strenge krav til vores personlige træneres uddannelse. Som medlem betyder det, at uanset hvilket niveau du vælger, er din PT blandt de bedst uddannede i Danmark. Det er en af grundene til, at dem som træner med PT hos os når sine mål! 

bente og travis

“Det dummeste jeg hører er, at folk ikke har tid til at træne. Har du ikke tid til at investere i din sundhed, kan du heller ikke leve på bedst mulige måde. Du må starte i det små. Ja, det være hårdt engang i mellem, men det er ikke farligt, og det går over. Resultaterne opvejer alt andet, og det er absolut indsatsen værd!” 

- Bente Jensen, SATS-medlem og træner med en Personlig Træner (PT).

HOLDTRÆNING FOR ALLE

Fra rå styrke og udholdenhed i vores mange konditions- og styrketimer til frigørende yoga-timer og heftige danserytmer. Vi har timer for både nybegyndere og erfarne, og vi har det største udvalg af holdtræning i Norden. Alle vores hold undervises af uddannede og dygtige instruktører, der arbejder med formålet at inspirere dig og give dig gode træningsoplevelser hver gang, så du kommer tilbage igen og igen. Vi tror også at netop dét, er årsagen til at de medlemmer, der træner på hold, de træner mere regelmæssigt. Tjek vores udvalg af hold ud og find dit favorit! 

Vidste du, at bare fire minutters fysisk aktivitet giver dig øget koncentration i en hel time efterfølgende? Læs mere om hvilken effekt træning har på hjernen her!

BLIV MOTIVERET, BOOK HOLD OG HOLD OVERSIGT I SATS APPEN

Vi har udviklet vores egen app, så du kan følge med i dine træninger og blive motiveret. Meld dig til en af vores challenges og følg dine venner, så I kan træne sammen og give hinanden virtuelle high fives! I SATS-appen har du overblik over din træning, og det er også appen, du bruger, når du checker ind i SATS. Du kan se, hvor mange besøgende der er i centrene, finde åbningstider, booke hold og personlig træning - og lægge dem i din kalender. Udover det ser du din træningsstatistik, og vi vil motivere dig undervejs! Træninger som er gennemført i SATS lægges automatisk ind i din app. Andre træninger, om det er en løbetur eller en dans i stuen, ja, så kan du selv registrere dem og holde styr på dit egen træningsstatistik. 

Vores medlemmer lykkes med deres træning

Alle ansatte i SATS går på arbejde med det samme formål: at du skal lykkes med din træning. Vi vil gøre alt, vi kan for at du lykkes med din træning og opnå alle de de positive påvirkninger, det har for dig. Vi ønsker også, at du skal føle, at der er noget specielt ved at træne i SATS. Du skal føle dig hjemme, velkommen og som en del af vores familie! Det sociale aspekt af træningen er vigtig, og derfor lægger vi også meget fokus på uddannelse og medlemsfeedback - vi vil altid gerne blive bedre. Her kan du se nogen af vores medlemshistorier

 

*Undersøgelsen Health & Happiness Survey 2018 blev gennemført i februar-marts 2018. I alt besvarede 4000 danskere, svenskere, nordmænd og finnere og i alt 2000 SATS-medlemmer i Norge, Sverige og Finland på spørgsmål om træning og sundhed.