OPDAG TRÆNINGSMULIGHEDERNE MED VORES NYE APP, DOWNLOAD I DAG!

BLIV INSPIRERET

Get inspired

Træning er sjovere, når man er inspireret, og vi håber, at du sætter pris på alle de nye funktioner appen tilbyder.

Opdag nye træninger eller gå direkte til vores mest populære hold. Vil du have et ekstra skub? Du er velkommen til at deltage i vores udfordringer. Måske bliver du mere motiveret ved at træne sammen med venner? Vi tilbyder sociale funktioner, så du altid har en ven lige ved hånden. Tilføj venner, inviter dem til holdtræning eller like og kommenter deres træning* (*De sociale funktioner er valgfrie og kan slås fra, hvis du hellere vil bruge appen som en personlig inspirator.).

SØG, FIND & BOOK TRÆNING

SATS App - Søk finn & book treninger

Booking skal være nemt - så vi har gjort det nemt for dig.

Find, book eller deltag på hold i SATS appen. Find det perfekte hold til dig, book en personlig træner som kan hjælpe dig med at nå dine mål, prøv træningsprogram og træn på egen hånd. Hvis du booker et hold og der sker ændringer, vil du få en besked. 

DIN TRÆNINGSSTATISTIK

Din træninger i centeret bliver automatisk lagt ind i appen; ved indtjekning, holdtræning og når du træner med en personlig træner.

Hvis du træner udenfor centrene, kan du logge din træning og dermed også få denne med i din træningsstatistik.

DIGITALT MEDLEMSKORT

SATS App - Din perfekte treninspartner

Tjek ind med appen og lad den følge dig i din træning.

Vi er stolte af vores centre og ønsker, at du får den bedste træningsoplevelse, når du træner hos os. Derfor har vi lavet et digitalt medlemskort i appen, så du har alt samlet ét sted. Når du har tjekket ind, kan du nemt finde inspiration til din træning. 

DOWNLOAD APPEN NU: